EMYPRO OBTÉ EL 3er. PREMI EN LA III EDICIÓ “PREMIOS ASEPEYO” A LES MILLORS PRÀCTIQUES PREVENTIVES

Asepeyo distingeix a Emypro amb un tercer premi a la III Edició dels premis Asepeyo a les millors pràctiques preventives.

Aquests guardons tenen com objectiu reconèixer a aquelles empreses associades a la Mútua que s’hagin destacat per els seus projectes en matèria de prevenció de riscos laborals. En total s’han presentat 83 treballs, dels quals 9 han estat escollits pel jurat com a guanyadors.

En la categoria “Mejor pràctica de gestión de la prevención”, Ford España ha obtingut el primer premi, COMSA el segon i EMYPRO ha rebut el tercer.

Aquesta III Edició dels Premis celebrada a l’Hospital de Día Asepeyo Cartuja, de Sevilla, ha estat presidida per Rafael Barberá, director de la Direcció General d’Ordenació de la Seguretat Social i José Mª Juncadella, president de la Mútua.

Amb la finalitat de difondre els projectes guanyadors i finalistes d’aquests Premis i de fer conèixer determinades pràctiques eficaces de gestió i control del risc en l’àmbit laboral, la Mútua ha publicat un monogràfic que recull un resum de tots els treballs distingits i que es pot consultar a la web corporativa.